fredag 12. oktober 2012

Gratis Give away?

Jeg som resten av verden er glad i å få ting gratis. Som barn fikk jeg min mor til å løse donald kryssordet slik at jeg kunne sende inn og vinne alle de fine premiene... Men å poste ting er for meg tiltak så det skjedde aldri at jeg vant noe.

Nå kan vi vinne alt mulig på facebook og blogger. Jeg tenker alltid at det er jo så lett det kan jeg gjøre men jeg gjør det selvsagt ikke.

En venninne av meg tipset meg om alle gratispakkene man kunne få til den nyfødte og jeg ble selvsagt kjempe glad av tanken på alt jeg kunne få GRATIS.

Så på hennes befaling gikk jeg inn på diverse nettsider, apoteker, babybutikker og matvarekjeder. Og alt jeg trengte å gjøre var å fylle inn navn og adresse, og mailadresse med signatur om at du godtar spamming for resten av livet. Og det godtar vi jo  for en pakke bleier, HALLO gratis!

Så nå sitter jeg her med hentelapper og koder for flere titalls gratis pakker som må hentes i alle retninger av byen.

Jeg tok libero lappen,som hadde ligget å slenge lengst av alle lappene, la den i lomma og tenkte nå henter jeg pakken min, kom ut i bilen startet og tenkte, hvorfor sitter jeg i bilen, jeg kan jo gå til prix... Funderte litt og kom frem til at jeg alt satt i bilen da kunne jeg like gjerne kjøre til nordbyen å handle for jeg hadde et annet ærend der likevel. Smilte med meg selv, 2 fluer i en smekk. Jeg gikk inn på kræmer og tenkte, hvorfor har jeg kjørt helt hit for å handle... hmm? Vel jeg er jo like ved min søster, jeg kan jo alltids stikke innom henne når jeg først er på denne kanten. På tur hjem fra min søster kom jeg på ærende jeg hadde i nordbyen, og gratispakken jeg hadde på kiwi. Jeg gjorde det jeg skulle (midt i ettermiddagsrushet). Kom meg hjem etter  4 timer. Men kjempe fornøyd med gratispakken min fra LIBERO! Den hadde alt, tilogmed bind! Det eneste jeg savnet var p-piller.Med mindre jeg mot formodning skulle endre karakter fullstendig de nærmeste dagene blir vel de andre gratis pakkene aldri hentet.Veronica Useriøs

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar