torsdag 22. mars 2012

EN GAL GAL VERDEN

Et magasin som fant sin vei til bladhylla på den lokale nærmatbutikken midt i verdens navle, Vannøya. Og fantasidyrkeren Veronica gledet seg stort da månedens utgave sto i hylla. Overskrifter som, "Hest med menneskeansikt fødte ny hest med menneskeansikt", "5 centimeter høy mann skapt i laboratorium!", åh det var tider det, gode gamle romvesenhistorier, men det fantes jo ikke et sant ord i det bladet, alt var oppdiktet herlighet. Og jeg elsket det. Jeg liker det som er litt banalt, sensasjonelt og uvanlig, fryder meg over tullinger (deriblant meg selv).


Men nå syns jeg det går litt langt, det viser seg at det er en fetisj for trær, som i busker! Ja jeg hygger meg i skogen for all del, men det at det finnes mennesker som regelrett forelsker seg i trær, i en gran foreksempel, det er for meg helt uforståelig! Og at de blir seksuelt opphisset av en plante, er langt over min fatte evne. Jeg mener, hva sier de for å forføre et tre, eller forgriper de seg bare på det. (er det lov)... Og hvordan er det i jula, når edelgrana står der fjong og fin, deier seg til midt i stua..? Litt kjedelig å finne onkel Sture rullende rundt på stugolvet med juletreet, julepynt overalt midt på natta... Jeg bare tenker.


Det som er så fint med min blogg, er at her finner du ingen fakta! NADA som er av opplysende kvalitet, det meste er oppdiktet i mitt eget hode, det betyr slett ikke at det ikke har hendt, bare at min opplevelse kan kanskje tolkes annerledes av andre. Så dette er kanskje helt ubevisst min egen videreføring av En gal gal verden, som dessverre forsvant sent på 90 tallet =( Hvem vet?


Og jeg er litt redd for at det skal være slik at noen faktisk tenner på noe så u-attraktivt som et tre, ja da åpner det for mye annet. Og det synes jeg ærligtalt er litt vanskelig , jeg som er litt(psycho) sjalu fra før av (det er selfølgelig bare fordi jeg har verdens kjekkeste mann og alle sikler etter han hvor enn vi går( nok en gang: i mitt hode)) og det bare på andre kvinner! Hva nå! Hva gjør Rene egentlig med soveromslampen når jeg ikke er hjemme. Ikke for å lage spekulasjoner eller noe men han har slukket og slått på lyset mange ganger i det siste.
Dessuten er lampen ganske fin, men den er bare en billig Ikea lampe... pyntet med en liten sommerfugl...
Ja hva nå Veronica... Du har en mørk og tung tid i møte...
Hva med de ekteskaps-spionene, tar de slike oppdrag mon tro?

Er dette en potensiel elsker?


Bokhylla har mange vakre gjenstander
og speilet ser ikke spesielt uskyldig ut! 
Klovner har et rykte på seg fra før,
                                                    så med denne karen er jeg på vakt.


Veronica Useriøs
2 kommentarer:

 1. Birgitte Magdelene Eriksen liker dette.

  Vet du ka eg så en gang på 1000 måter å dø.
  Det va en som tente på å pule i skogen mens partnern va kledd ut som bjørn.
  Men en dag så prøvde han seg på gal bjørn(en orntli), å da dødde han.

  Du kan be han rene å være førsikti vesst han e veldi mye i skogen

  SvarSlett
 2. JA DER SER DU! Og nå når du sier det, så... så jakter han en del iiihh!

  SvarSlett