tirsdag 4. september 2012

INTERIØR på SITT beste

Naturen er merkelig.
Instinktivt har jeg og partneren min begynt å bygge rede. Ja eller vi maler og pynter og reparerer og fikser alt mulig... i hjemmet vårt. Og jeg har jo nevnt i forbifarten at jeg er litt glad i interiør. Så i dag skal jeg bruke min lille kvadratmeter på cyberspacet til å blogge om interiør. Mine siste prosjekter som alle kan få til. Jeg elsker det personlige, det hjemmesnekkrede, det arvede, den stygge personlige gaven, funn fra reiser og naturens egen design.

2 prosjekter, et fra naturens egen skattekiste, FJÆRA. Og det andre er redesign på ting som kostet mer enn de burde og i dag ikke passer inn (drit h.. lei det).

soldag i fjæra. Jeg samlet ubrukelig mye rekve, og sønnen min samla inn i hampen med store tunge steiner.


Rekveden står enna ubrukt å venter på en misjon (eller på den dagen da min mann kaster det uten mitt samtykke)
 
Men denne steinen har fått hedersplass på den nye hylla som snekker mannen har laga. Han er utrolig nyttig å ha den mannen. Overraskende til tider.
 
 
Neste prosjekt
Du trenger dobbelsidig teip og trå, hyssing eller hva det nå heter. Man taver det man haver!
Teip og surr.
VOILA!
 
 
 
For å gjøre kort prossess og ikke kjede folket med male bilder x 1000 så får en liten oppsummering holde.
 
Oppussingsfakta fra Veronica:
Stua maltes først i fargen Jotun Chi, det ble hvitt som et kopiark, så bytta vi farge til ... husker ikke. Jotun Refleksjon muligens ja.
Soverommet maltes først i fargen Jotun Claro det ble for gult, så vi malte det i chi..(!)
Veggen bak tv skulle få en kontrastfarge for det er så hippt, første fargen ble for grå, så vi gikk for Jotun Gustaviank blå. Men nå er den Jotun Matrix.
Kjøkkenet fikk ekstra kjøkkenskap og pluttselig måtte det også males (ifølge min mann). Men den opprinnelige grønnfargen var provoserende og lite appetittelig så det måtte egentlig males. Vi lukket øynene og snurret fingern på fargekartet og fargen ble Jotun Kalkgrå.
Babyrommet får 2 farger, Butinox Betong og Jotun Pirat som først var Jotun Reinlav (herrejesus det såg trist ut,like trist som navnet faktisk).
 
Du tenker kanskje at det er problematisk å bytte farge underveis, og ja det er det for sinnet. Og pengboken. Og det er tidkrevende også. Men så drit vi i grunning likevel så det går sikkert opp i opp. Dessuten har vi slått oss til ro med at det er sånn vi er. Så vi er ikke så nøye når vi velger farge lenger, vi skal jo male over med en annen uansett. 
 
 
 
 
Veronica Seriøs Interiørdesigner
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar