søndag 10. februar 2013

Morsdag


Jeg er ikke verdens beste mamma, det vil jeg ikke påstå. Men som min mor, elsker jeg barna mine selv om jeg har (velment)gulp i håret(som jeg vasket..husker ikke sist), strekmenn på diverse møbler, skittentøy med ulike halvspiste slikkerier i lommene, smuler i flossteppet, smilefjes på kjøleskapsdøra (av ketchup), amme bh'er med(hengepuppe)hold, en signalgrønn vippestol i mitt (tilsynelatende) perfekte interiør, strekmerker som går rundt meg (og under og over meg), og når jeg føler i et øyeblikk at jeg har kontroll og er litt ovenpå, så knuses et glass, en vase, eller en pakke mel søles utover gulvet (allerhelst med et glass melk i følge), og likevel smelter jeg når de snørrette og full av jord, tilsmort av leverpostei og toppet med glitter trynene deres løper inn i den hvite (nye) blusen min, og de små brune (fra håndleddet og ned), og lubbne armene deres fletter seg rundt kroppen min.

Og slik har min mor elsket meg, og det er nok. Ingen er verdens beste, det er bare noe som står på et kort. Vi er (uglamorøse) mammaer og det er evig nok i all overskuelig framtid. Å elske barne sine.

Så om vi (jeg) setter falskvipper og lakker neglene i (porno)rød farge og synker ned i sofaen meg en stor kopp (oppkvikkende) te og later som (legge ut bilder på nettet) om det å være mor er en bedagelig tilværelse, så la oss(meg) få lov til det (innimellom leverpostei-hårwox og skjitbleia).

Grattis med morsdagen til MIN mamma som elsket meg gjennom tygt og tynt. Og dere andre som er "verdensbeste mamma" gratulere til dere også, morsdagsgave fra meg er en ny liten DIY.

Du trenger:
-porselenskopp som passer ditt barns fot (min er fra Søstrene Grene)
-glass og poselensmaling
-pensel
-stekovn for herding

Så velger du selv om du setter "verden beste" foran MAMMA eller ikke, og uansett er det godt nok.


 
 
veronica seriøs
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar