lørdag 11. februar 2012

En bil i en gammel jakkelomme??

Dette hendte rundt middagsbordet til familien Mortensen en ettermiddag i en uke, i en måned ikke lenge siden. Faktisk ganske nylig når jeg tenker meg om.

Dette å være en familie og den logistikken det er med fotballtreninger, møter, bursdagsfeiringer, handling osv, man kan jo bli utslitt av mindre!
Men med litt god planlegging , rundt middagsbordet denne gangen går det som regel på et vis. Men det var litt vanskelig denne gangen for alt skulle skje til samme tidtspunkt, på forskjellige steder. Bursdag, trening og kurs. Men vi mistet ikke motet av den grunn og mannen min kom tilslutt med en genial løsning. Han skulle kjøre oss til våre erend først, så kjøre til sitt eget, gjøre det han rakk og hente oss deretter. Etterpå så vi på hverandre, fornøyd begge to over hvor bra vi håndterte nok en utfordring i vårt aktive (hektiske) liv. Vi gomlet fornøyd i oss den SUNNE balanserte middagen vår. Sønnen vår, som ikke hadde sakt et ord under logistikkdrøftinga sier etter den siste kyllingbiten er svelgt. -Men dere, vi har jo 2 bila...

Og har du noen gang funnet en 100 lapp i en gammel jakkelomme noen gang? Da blir man lykkelig da. Og hvis du ganger den lykkefølelsen med 100 så lykkelig ble vi over den bilen vi glemte at vi hadde =P

Og sånn er livet, det gjemmer noe for så og overraske deg en dag du minst aner det. ER IKKE DET FINT Å TENKE PÅ!

Vi kjørte likevel i 1 bil den dagen for det er mye hyggeligere å dra ilag, så hvis noen trenger en høyt elsket og nyttig søt liten skoda som sårt trenger noen som kan ta han med på tur av og til så ta kontakt (muligens en salgs annonse dette, pussig utvikling)

Veronica Seriøs

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar