onsdag 8. februar 2012

HOW FASCINATING!- OBS OBS: ADVARER OM AT SELVOPPFUNEDE OG IKKEEKSISTERENDE ORD BLIR BRUKT PÅ DETTE NETTSTEDET OG VIL IKKE BLI OVERSATT I GOOGLE TRANSLATE.
(jeg har skikkelig mange lesere fra HELE verden, Sverige,Spania,Ukraina,Tyskland,Frankrike, Usa osv så det er viktig å ta hensyn (derfor overskrift på et internationalt språk), egentlig tror jeg bare jeg har en facebookvenn som er på jordomseling, men det vet jo ikke statestikkutregneren på bloggsiden).Man kan tilogmed se hvilket operativsystem leserne bruker!! håhå det er avansert!
HAHAH husker dere Macintoch hahah
- ikke jeg men det hørtes skikkelig stasjonær husstandspc ut!
DESSUTEN har lesere, faste følgere av bloggen etterspurt nytt materiale (kun Anja egentlig)
Uansett, ettersom jeg er blitt totalt avhengig av å se hvor mange som er inne på bloggen min må jeg bare komme med uredigert materiale og jeg frykter at det vil gå ut over underholdningsverdien på inleggene. Det får stå sin prøve. Jeg kan altids falle tilbake til å skrive morsomme statusoppdateringer på facebook.
AAAAAAAAApropo Statusoppdateringer på facebook. Hvis du lar det gå skikkelig inn på deg at noen skriver hva de har hatt til middag f.eks. lapskaus etterfugt av hjerte, eller kanskje noen (eller 30% av hele facebook) føler det er høyst nødvendig å informere andre brukere av nettstedet hvilken dag det er, i tilfelle noen skulle glemt at det var mandag... "Åh så deilig det er å sitte her med morgen teen min, tøfflene på, ungene sover lenge, sitte litt på facebook før jeg lager søndagsfrooo, hva!?? MANDAG! SIER DU DET ER MANDAG? WÆÆÆÆÆÆÆÆ". Disse menneskene som oppdager at det er mandag på facebook burde dedikere statusen sin til å takke de som var så solidarisk å bruke sin egen status for å informere oss som glemmer dager..
Men iallefall, er du den som ringer harnisk til bestevenninna de for å fortelle om hvor uinteligent det er å skrive om hunden sin , eller hvor mange uker det er igjen av den svangreperioden, eller hvilken topp de skal bestige, har besteget, og ikke minst hvilken topp de er på for nå oppdateres det kontenuelig, og hvis du da blir eitende kokende forbanna av å lese om naboens unge som HELT UTROLIG NOK har tatt sitt første steg (som omtrent alle skapninger med bein har gjort før den), så kan det muligens hende at facebook ikke er det rette stedet for deg. Jeg anbefaler deg å slette deg umidelbart (og muligens bli mobbet for det , men det er det riktige å gjøre for å beholde vettet). Det vil utvikle seg til et sosialt problem for deg, du vil ikke kunne snakke om noe annet, hver gang du møter et menneske i det virkelige liv vil du komme til å spy ut uberettiget (og noe berettiget) negativladdede ord, settninger og lyder.
Og i verste fall kan du komme til å drite deg selv fullstendig ut med å skrive ironiske, krenkende og dumme kommentarer rund på hele det globale nettstedet som kan leses av venner, venner av venner, tante, onkel, sjefen, framtidige sjefer osv!
Og det er tilfeller som det har gått så tragisk galt med at de tror de kan bestemme hva vennene deres skal skrive i det uredigerte cyberspacet! Noen har tilogmed bedt folk som oppdaterer middagsretter og treningsavtaler om å slette seg fra deres u-seluktive venneliste!
Wake up!
Jeg snakker av erfaring, jeg var så nedsyret av min negative oppfatning at jeg kunne bli feberliggende i dagesvis hvis jeg så en status det sto "lykke <3". Jeg utviklet nesten brokk av bimbobildene som florerte nedover siden , jeg skrollet og skrollet , og alt som kunne ses var skjeve trutmunner og halvt igjennlukkede øyne, nå slår det meg at det muligens var en støttekampanje for pollenalergikere.. hm ny tanke. Men iallefall jeg utviklet flere ganger øyekatar, og det var ene og alene på grunn av all agresjon jeg følte over statusoppdateringer, som ALDRIG var rettet mot meg.
Så jeg bestemte meg for å konsentrere meg om meg selv, og hva savnet jeg egentlig? Intelekuel stimulans. Jeg bestemte meg for å finne lesegleden andre plasser enn på facebookveggen. Hoppe over statuser som ikke virket spesielt interessange og hvis jeg (det hender) skulle komme til å lese noe så intetsigende for mitt vedkommende at Kåre skal på jobb,men først kaffe, så lar det meg heller fasinere.
SÅ ENKELT- Og nå kan du faktisk slippe å lese noen som helst statuser, det er bare å si opp abonomentet på alle vennene dine.
Så lev et positivt laddet liv, skriv teite statuser, om ungene og hundene og bacalao, brøddeig, sol og vær og vind, og om flinke barn, verdensbeste (fyll inn det som passer), Og for all del hat Canal Digital og den forbanna teite kassadama på en hvilken som helst butikk, ALT DETTE FASINERER MEG!
Veronica Seriøs og UseriøsIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar